*nostalgi*

Hade en dejt med Annelie ikväll. Hade bestämt att jag skulle komma över till henne och att vi skulle gå igenom lite gamla filmer som vi gjort genom åren, bl.a. den världsberömda deckaren "Månskriket" (med en mycket konstig och osammanhängande handling, om en kvinna som blir mördad och hur polisen Ruben sedan ska försöka lösa fallet men blir istället kär i en kvinna vid namn Berit. Sen visar det sig att det är Rubens syster Sivan som är den skyldige...som sagt, mycket konstig handling) som vi säkert gjorde för tio år sedan. Sen hittade vi även igen bandet med julshower och skolavslutningar ända från första klass! Och såklart talangjakterna som vi var med på...ja, det var tider det! Och det roliga är ju att man på den tiden tog allt så himla seriöst! Så det roade vi oss med ett tag. Vincent, Annelies franska pojkvän var måttligt road av filmerna, då han inte förstod mycket av det som sades eller hände, lika bra det kanske! Vi började själva lessna efter tredje trollpjäsen med i stort sett samma handling, bara något omskrivet manus.

Efter filmtittandet gjorde vi fika och åkte ner till sommarstugan. Där blev det picknick på bryggan i solnedgången. Mysigt värre! Har även planerat vad vi ska göra i sommar, ska försöka hinna med både surströmming och fjälltur. Vädligt roligt att ha återfunnit en gammal kär barndomsvän!

check my bilddagbok vid tillfälle.

goodnight alla nyfikna bloggläsare!

Kommentarer
Postat av: sandra

på tal om talangjakter... visst var ni med på en talangjakt i östbergsskolans sporthall typ i årskurs 7 och gjorde nåt med bla "älgarna demonstrerar" och toni braxton eller dylikt? :) eller är jag helt förvirrad nu?

2008-07-03 @ 13:07:30
URL: http://sandrahogqvist.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha! Ja, jo...det var den vi tittade på igår bl.a!

Men hur tusan kommer du ihåg att det var vi som gjorde den?! :P

2008-07-03 @ 20:49:28
Postat av: sandra

jag har ett extremt bra minne :P vet inte hur det kommer sig att just den fastnade i hjärnan när så mkt annat viktigt som bör fastna inte gör det :)

2008-07-04 @ 13:02:00
URL: http://sandrahogqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0