Semester, semester,semesteeeeer!!

Jajemen, äntligen var det tid för lite betald ledighet! Känns riktigt bra, har hafte semester i...två timmar ganska precis nu. Nu har jag två veckor med sol, värme, bad å annat trevligt framför mig (sol å värme har jag beställt och räknar med att det ska komma nu lagomt till min ledighet!) Har inte planerat så mycket vad jag ska göra, ja första veckan blir det Yran för hela slanten då såklart. Sen får jag se vad jag tar mig för...

Några saker jag vill/ska göra under min semester:

* Stråket...
* Yran, yran, YRAN!!
* Bada med Mister
* Äta glass i badhusparken
* Bättra på min solbränna(?!)
* Gå å lulla på stan
* Sovmorgon
* Titta på fjärilar
* ...och bara njuuuta av att vara ledig!!


Japp, skönt ska det bli iaf!
Ma råkes!


Fem tankar om muffins.


*Om man av någon anledning (som börjar på K) bestämmer sig för att baka kl nio på kvällen kan det vara smart att baka något enkelt som går fort att slänga ihop...som muffins t.ex. Man har oftast alla ingredienser hemma och man bakar dom efter tycke och smak, varför inte stoppa i lite bär, eller kanske choklad?!


*Varför är alltid smeten godare än det slutgiltiga resultatet? Fick jag bestämma skulle jag skita i att grädda den till små bullar, istället skulle jag ställa fram skålen med smet direkt på bordet. Snabbt, enkelt, GOTT!


*Muffins är aldrig fel, gott om man är lite småsugen sådär. Men när någon mitt i baket hör av sig till min mobil blir jag plötsligt mer sugen på något annat...?!


*Är det min mage som är liten eller blev muffinsarna bara stora? Jag åt en och orkade knappt resa mig efter det. Men vad gör det, dom blev riktigt, riktigt goda!


*Varför finns det så få muffins-sånger egentligen? Detta fantastiska bakverk borde vi sjunga mer om! Så vitt jag vet finns det bara en muffins-sång. Nä skärpning där! Fram med fler muffins-sånger vet jag!


Jag är en underbar person!

Egoistiskt?! Nja, jag tycker nog inte det. Dom orden möter mig varje dag på en liten lapp som en mycket betydelsefull person har skrivit till mig. Alla borde få känna så, att dom är underbara! För det är underbart! ;-)
*Du är också underbar vännen!*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0