Nu e de kokta fläsket stekt!

Enligt lokalnyheterna har svininfluensan nu kommit till Uppsala där ett par har blivit smittade. Jag tyckte väl att jag har känt mig lite krasslig ett par dagar...


Nu e jag less för tionde dagen i rad.

Inget jobb, fortfarande. Jag tycker jag kan få jobba de få dagar jag har kvar nere i Uppsis och att cheferna ska sluta resonera som att det inte är nån mening för mig att jobba, för jag ska "ju ändå flytta snart!" Ja och? JAG BEHÖVER FORTFARANDE PENGAR! Istället sitter jag hemma och äter cornichoner och vaniljyoghurt och väntar på bättre tider.

Nästa helg åker jag upp till vad min omgivning kallar "verkligheten". Blir arg. Min verklighet är väl ändå där jag befinner mig för tillfället? Om det nu finns någon verklighet. Jag kommer iaf bo på Frösön igen om någon vill komma och hälsa på (det får ni gärna göra :) ) Har jag tur kanske jag får finbesök som skjutsar upp mig och packningen. Hoppas!

Jag har blivit beroende.


Och regnet det bara öser ner.

Det tar aldrig slut. Himlen verkar vara översvämmad.

If I could turn back time...

...till förra tisdagen då Micke och co fick in mig med falskleg på nation, då vi dansade hela natten och drack spanska drycker tills klockan blev stängningsdags! Och när vi sen köpte kebaben som försvann på en cykel i fjärran, hur den sedan kom tillbaka till oss och vi satt uppe tills solen klev upp. Eller till förra onsdagen när vi stod på busshållplatsen och sedan spola allt bakåt därifrån. Kunde jag så skulle jag göra det.

Kunde jag vrida tillbaka tiden så skulle jag antagligen missa allt roligt som kommer. Allt det oplanerade, spontana, sommarhittepåsakerna. Alla drömmar som jag vill förverkliga. Alla nya människor jag kommer möta. Den oförutsägbara hösten, var och en för sig eller tillsammans. Resor, utmaningar...
Så titta inte tillbaka, stanna inte tiden. Se framåt! Låter så enkelt. xxxx



Middag vid ån!

Ledig från jobbet större delen av veckan pga lite jobb. Då får man se till att göra roliga saker för att inte få spunk. Jag och Lina käkade nere vid ån efter lite shopping!


En fyra för en

Sällan har jag haft så här många kvadrat för mig själv. Nä jag tror aldrig jag har haft det faktiskt! Agnes drog i lördags. Lämnade mig själv här på Flogstavägen. Hon kommer tillbaka på fredag med flyttbil för att hämta möbler och flyttkartonger. Känns det tomt och ensamt nu så är det nog inget motför vad det kommer kännas när hon hämtat sina saker! Då kommer det eka bara jag andas. Självklart är det skönt att inte behöva ta hänsyn till någon utan kunna vara och göra precis som jag vill hemma, men att inte ha någon omkring sig att prata med när man känner för det känns väldigt märkligt. Alla bara drar. Snart drar jag också.

Jag ligger i sängen, lyssnar på musik och eldar min rökelse precis som på Kinatiden. Jag tror jag längtar bort igen. Långt långt bort. Så långt som till ett annat land. Funderar om det är vad jag vill göra i höst... xx

Ren Jämt on special commission!

Jag har varit ute på special commission idag. De som befunnit sig Stockholmstrakten har kunnat skymta några förvirrade renar ute på havet. What a exceiting day!

En noggrant utvald renflock på fem personer, däribland jag, begav sig strax efter klockan sju i morse från lokalen ut på ett uppdrag av det lite ovanligare slaget. Vi skulle åka ut till Värmdö där det skulle finnas ett hus som skulle flytt- och byggstädas. Vi åkte ut förberedda på att en sjukt jobbig och lång dag väntade oss så vi laddade upp med ett ton godis, kakor, bullar, kaffe och mat så att vi inte skulle behöva svälta ihjäl iaf. Närmare halv tio, efter att ha stått i långa bilköer och haft rök-kiss-och köpa godispauser, kom vi fram till hamnen i Djurö där en båt väntade på oss som skulle ta oss vidare till dagens projekt. Vi lastade på våra dammsugare, hinkar, stegar, väskor och kem och sedan oss själva på båten. Regnigt och blåsigt var det på den halvtimmes långa resan rakt ut i den Stockholmska skärgården. Vi kom fram till en liten och idyllisk ö med klippor och bryggor och ett stort, rött sommarhus som var objektet vi skulle ta itu med. Vi blev glatt överraskade då det visade sig vara betydligt mindre än vad vi först hade trott, (då säger jag inte att det var litet, typ 140 kvm sommarhus är inte så litet ändå) och att den pågående renoveringen av köket inte var helt klar så vi fick nöja oss med att städa det som gick!

Hej å hå, vad det flöt på! Vi konstaterade ganska snart att de nog hade skickat två personer för mycket ut till ön då det gick som en dans att städa och att vi tillslut bara gick omkring och letade efter saker att göra. Men vi klagade inte för det. Det var ganska trevligt att äta lunch med havsutsikt. Vi bev klara i tid och blev sedan skjutsade tillbaka till fastlandet igen. Strax innan sju var vi tillbaka till Uppsala och kunde efter en tolvtimmars arbetsdag äntligen gå hem. Dagen var mer ett äventyr och nöje än en arbetsdag och det var riktigt roligt. I morgon ska ett annat gäng ut till Väddö. Nästa gång skulle jag vilja åka till Grönland eller Gotland eller så och göra ett jobb där. In my dreams I guiess. xx



                






                                                  

Guatemala?

Why not! Korkad? Kanske det.


RSS 2.0