Åre

Jag blev erbjuden i veckan att jobba extra idag uppe i Åre där vi varje söndag städar femton lägenheter åt SkiStar. Fattig som jag är tackade jag ja. Jag tror jag gjorde rätt i det för det var bra timlön och det blev sju och en halv timme där uppe!
Åkte härifrån vid halv åtta i morse och kom väl igång med städandet vid halv tio ungefär. Hade föreställt mig bra mycket stökigare i lägenheterna än vad det faktiskt var, då det har varit mycket ungdomar där i veckan. Men det var inte så farligt. Väldigt lättstädat. Fast till vår stora besvikelse hade de inte lämnat kvar så mycket roliga saker denna gången. Jag och min kollega hittade mest toapapper, salt och lite folköl i våra lägenheter som vi delade på. Två kassar med lite smått och gott kom jag hem med. Hittade en tröja i en bastu också som det stod "Sarajevo" på, men jag tyckte inte riktigt den passade på mig så den åkte i soporna...

Sista lägenheten vi städade låg på andra våningen och hade en loftgång med en egen liten trapp upp. Receptionen hade varit lite för snabba och lämnat ut nycklarna till de som skulle bo där samtidigt som vi kom dit och skulle städa upp efter de förra hyresgästerna! Vi sa åt de norska pojkarna att de snällt fick vänta medans vi höll på där inne. De hade varit och handlat en hel kundvagn med mat och stod där nere i snöstormen och väntade. När vi var klara fick vi till vår förvåning (eller inget förvånar mig egentligen särskilt mycket när det gäller norrmän) att de fem norska pojkarna lyfte upp kundvagnen med en sju-åtta matkassar i och tryckte upp den för loftgången! De hade ju också kunnat göra som så att de tog en kasse i vardera handen och lämnade vagnen där nere istället. Men det gick tydligen inte. Hoppas de lämnade den ute och inte ställde den i vår nyskurade hall bara. Åre är ganska spännande ibland. Och man tjänar bra med pengar på en söndag där har jag kommit på. Kom hem vid sex igen.
*Goodnight*

Där vi är e det alltid bäst!

Stinan min, tack för en otroligt trevlig kväll. Jag har haft det väldigt bra där borta i Kina, det enda som saknats e du! Men nu är jag hemma och vi måste passa på att ses innan jag försvinner igen! Och vad de andra än säger så är det fortfarande McLaren som gäller! Dont listen at them ;)
 
I vår är det du som kommer ner och hälsar på oss! xoxo




RSS 2.0